Favorite

Despre Familio

Firma ce detine site-ul Familio.ro se numeste Caerus Capital si este specializata in vanzarea de bunuri de larg consum, oferind in principal produse precum mobilier, accesorii pentru casa si gradina, articole sportive si accesorii pentru animale de companie.

In 2017 ne-am angajat intr-o misiune de a face accesibile tuturor gospodariilor obiectele de uz zilnic de calitate superioara. De atunci, am selectat produse accesibile si functionale care va vor ajuta sa va mobilati casa individual si, in acelasi timp, sa creati ordine in spatiile dvs. Acest lucru va face, de asemenea, viata mai usoara si mai confortabila.

Cu toate acestea, nu am fi acolo unde ne aflam acum fara feedback-ul valoros si criticile constructive din partea clientilor nostri. Feedback-ul dvs. ne permite sa ne imbunatatim si sa ne extindem experienta si sa adaptam gama noastra de produse la nevoile si dorintele dvs.

Pe masura ce continuam sa crestem, la fel creste si aspiratia noastra de a pune mai mult timp si energie pentru a va indeplini nevoile si pentru a afla cum va putem sprijini mai bine pe dvs, familia si casa dvs.

DATE DESPRE FIRMA:

CAERUS CAPITAL SRL
Cod unic de inregistrare: RO38020773
Nr. Reg. Comertului: J23/3984/2017
IBAN: RO64ROIN911300214577RO01
Banca:  Idea Bank
Telefon: 0745600700

ADRESA:

Punct de lucru: Blvd. Iuliu Maniu nr 7, corp O, Faberrom Business Center (Apaca), Sector 6, Bucuresti
Program: luni - vineri intre  09:00 - 17.00

Home

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a putea utiliza listele de produse favorite.

Autentificare