Favorite

Livrare si plata Familio

Livrarea produselor:

Livrarile sunt facute prin firmele de curierat cu care colaboram: Sameday, Dragon Star, DPD sau Fan Courier

Taxa de livrare:

  • 20 Lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 Lei
  • Gratuita pentru comenzile mai mari de 250 Lei

Timpul de livrare:

Livrarea prin Curier Rapid (Sameday, Dragon Star, DPD sau Fan Courier):

Toate comenzile plasate pana in ora 15:00 vor fi expediate in aceeași zi din depozitul nostru catre curier. Timpul de livrare este in general de maxim 2-3 zile lucratoare, oriunde in tara. Acesta variaza in functie de zona unde se face livrarea.

In cazul in care produsele comandate de tine nu ajung in termen de 2-3 zile lucratoare (duminica nu este zi lucratoare pentru firmele de curierat), te rugam sa ne semnalezi acest lucru si vom face toate demersurile astfel incat produsele dorite sa ajunga in cel mai scurt timp.

Plata produselor:

Familio iti ofera urmatoarele modalitati de plata:

  • Prin sistem ramburs (platesti direct la curier cand primesti produsul)
  • Online, folosind card bancar
  • In pana la 6 rate fara dobanda ofertite de partenerii nostri. Acceseaza acest link pentru mai multe detalii.
  • Ordin de plata (in cont Idea Bank RO64ROIN911300214577RO01 sau la o casierie Alpha Bank (in cazul preluarilor personale de catre persoanele fizice, nu se percepe comision).
Nu acceptam schimburi de produse sau negocieri de pret. Nu este posibil nici "fara TVA" sau "fara factura". Incalcarea acestor politici comerciale ne rezerva dreptul comercial de a refuza fara argumentare astfel de solicitari.

Predarea personala a produselor (telefon in prealabil 0745600700) este posibila de la depozitul nostru situat in Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, vis-a-vis de benzinaria Petrom.

in cazul persoanelor fizice, se face doar cu plata prealabila a facturii prin ordin de plata / depunere in cont bancar la o casierie Alpha Bank.

Nu acceptam tranzactii in numerar de la persoanele fizice.

IMPORTANT: Plata in numerar sau prin intermediul sistemul POS (plata direct la agent cu card-ul) este o metoda de achitare intarziata a produselor, cu risc pentru CAERUS CAPITAL de retragere a Clientului din Contract. De aceea aceasta optiune este disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse, iar CAERUS CAPITAL isi rezerva toate drepturile de a aplica sau nu aceasta optiune in functie de criterii interne.

In momentul plasarii comenzii Clientul este informat si accepta expres metoda de plata selectata/disponibila. In cazul in care Clientul comanda cantitati mai mari din acelasi produs (mai mult de 10 produse de acelasi tip), pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site) sau produse care se incadreaza in anumite criterii interne de comercializare (stocuri limitate, produse fragile si voluminoase, produse ce necesita manevrare speciala), CAERUS CAPITAL ofera posibilitatea de plata exclusiv online cu card. Pentru produsele care nu se incadreaza in criteriile mentionate mai sus, CAERUS CAPITAL poate oferi posibilitatea de plata prin transfer bancar.

Program depozit:

  • Luni - Vineri: 08:30 – 16.30
  • Sambata, Duminica si sarbatorile legale: Inchis

Home

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a putea utiliza listele de produse favorite.

Autentificare