Favorite

Rate online

Familio iti ofera posibilitatea de a cumpara produsele dorite in pana la 6 rate fara dobanda. Mai jos poti vedea bancile pentru care oferim acest serviciu si procedura de plata.

Card de credit emis de Credit Europe Bank - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Credit Europe Bank. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de BRD Finance - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de BRD Finance. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de Banca Transilvania - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Banca Transilvania. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de Garanti Bank - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Garanti Bank. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de Alpha Bank - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Alpha Bank. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de ING - 3 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de ING. La acest pas va trebui sa efectuezi plata normal, ca la orice card bancar si ulterior sa alegi esalonarea in 3 rate folsind aplicatia Homebank.

Home

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a putea utiliza listele de produse favorite.

Autentificare