Favorite

Rate online

Familio iti ofera posibilitatea de a cumpara produsele dorite in pana la 6 rate fara dobanda. Mai jos poti vedea bancile pentru care oferim acest serviciu si procedura de plata.

Card de credit emis de Credit Europe Bank - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Credit Europe Bank. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de BRD Finance - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de BRD Finance. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de Banca Transilvania - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Banca Transilvania. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de Garanti Bank - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Garanti Bank. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de Alpha Bank - pana la 6 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de Alpha Bank. La acest pas ti se va oferi posibilitatea sa alegi plata in pana la 6 rate.

Card de credit emis de ING - 3 rate fara dobanda

Este foarte simplu sa platesti in rate: trebuie sa selectezi produsele dorite cu valoare de minim 500 lei, le adaugi in cosul de cumparaturi, finalizezi comanda si la modalitatea de plata, selectezi "Plata online cu card bancar". Vei fi apoi redirectionat catre site-ul securizat al partenerului nostru Netopia MobilPay pentru a efectua plata cu cardul tau de credit emis de ING. La acest pas va trebui sa efectuezi plata normal, ca la orice card bancar si ulterior sa alegi esalonarea in 3 rate folsind aplicatia Homebank.

Home

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a putea utiliza listele de produse favorite.

Autentificare