Favorite

Reguli feng shui dupa care sa iti amenajezi locuinta

de
Pentru fiecare dintre noi casa reprezinta un refugiu. Indiferent daca ai zile bune sau grele, o locuinta frumos si corect amenajata te ajuta sa te incarci cu energie pozitiva si sa faci fata provocarilor cu care te intalnesti la munca sau in viata personala. Foarte multa lume stie de feng shui insa evita sa faca anumite modificari in acest sens. Dorim sa te ajutam sa iti infrangi teama si sa realizezi efectele benefice ale acestui stil de viata. Nu implica mult efort, doar cateva actiuni de organizare si cercetare. Crede-ne pe cuvant, efectele se vad si se simt in modul in care percepi viata de zi cu zi.

Feng shui se rezuma la armonie si echilibru si in jurul acestor elemente graviteaza toate regulile sale. Scopul principal este amenajarea unui spatiu in care orice persoana sa se simta bine, plina de energie pozitiva si sa poata sa isi vada viata intr-o nota de optimism, fara limite sau ganduri rele. Exista multe reguli feng shui de care trebuie sa tii cont, insa incercam sa ti le prezentam pe cele mai importante dintre ele, in functie de fiecare coltisor al locuintei tale.

  •        DORMITOR

Cel mai important element din dormitor este patul, drept urmare trebuie sa il alegi si sa il pozitionezi cu atentie, conform regulilor. Forma tabliei este esentiala: trebuie sa fie din lemn sau tapitata, nu din bare de metal. Energia pozitiva circula mai bine prin lemn si ajuta la pastrarea unei stari de bine in locuinta.

Oglinda trebuie sa fie mare, plasata pe perete si trebuie sa te acopere din cap pana in picioare. O sticla murdara sau crapata trebuie evitata, pentru ca nu permite energiei pozitive sa “umble” prin casa.

  •        BUCATARIA

In acel loc aragazul este elementul cheie - nu trebuie sa fie indreptat spre usa casei. Daca faci acest lucru, fluxul de energie nu va circula cum trebuie. Deci tine minte – aragazul plasat in directia diagonal opusa fata de intrare.

  •        BAIA

Usa de la baie nu trebuie orientata care usa de la intrarea in casa. Totus, daca acest lucru se intampla, regula feng shui spune ca bogatia o sa paraseasca imediat casa si trebuie sa faci ceva in acest sens. Ca un pont interesant, poti masca usa cu vopsea rosie sau ii poti monta o oglinda, pentru un efect wow, dar cu sens pentru cunoscatorii artei armoniei.  

  •        SUFRAGERIA

Inteleptii in feng shui pun accent pe plantele de apartament si ne sfatuiesc sa decoram sufrageria cu crizanteme, galbenele, orhidee si bambus. Evitati cu orice pret cactusii sau orice planta cu spini sau tepi, alunga fericirea din casa.  

Mobilierul preferat de feng shui este cel cu forme simetrice, de preferat pe forma patrata. Spatiile goale, daca exista, trebuie neaparat iluminate natural si nu trebuie sa plasezi acolo alte obiecte care sa confere lumina artificiala. 

Related articles

Home

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a putea utiliza listele de produse favorite.

Autentificare