Favorite

10 articole de bricolaj pe care trebuie sa le ai in casa

de
Nu dorim sa spunem lucruri cu un iz traditional, dar sunt anumite lucruri pe care clar doar barbatul trebuie sa le stie in casa. Treburile de multe ori se impart in gospodarie, insa atunci cand vine vorba de forta sau de lucruri care tin de bricolaj sau de intretinerea masinii, barbatul trebuie sa fie mai experimentat si la urma urmei, este vorba si despre mandria sa aici. Daca ti se pare ca jumatatea ta are nevoie de un mic imbold, atunci venim in ajutorul tau cu cateva recomandari practice, care sa ii aduca aminte cine este barbatul in casa si cine trebuie sa fie micul mester atunci cand ceva se strica. In caz de nevoie, poti sa stai pe langa el si sa furi meserie, dar atentie, acesta este taramul lor, deci mai bine te retragi si doar ii urmaresti in actiune.
Orice familie trebuie sa aiba in casa o scara, fiind indispensabila pentru munca la inaltime. Fie ca se arde un bec sau perdeaua trebuie aranjata, orice activitate devine mai simpla atunci cand ai un obiect stabil pe care sa te urci si sa iti faci treaba. Pentru orice barbat care se respecta, recomandam doua tipuri de scara, in functie de necesitate: scara cu 4 trepte sau scara cu 2 trepte, ambele extrem de practice si usor de folosit si de depozitat. Ajuta-l sa isi faca treaba eficient si rapid, pentru ca mai ai nevoie de el la alte sarcini in casa. 
Daca nu suporti sa vezi suruburi si piulite aruncate peste tot prin casa si vezi ca nici pe el nu il deranjeaza foarte mult, atunci recomandam un organizator de piese, perfect pentru acesta mini pasiune. Orice barbat se bazeaza pe ideea – “daca o sa avem nevoie de suruburi in plus?” si le colectioneaza, pastrandu-le pentru orice eventualitate. Cu acest organizator, ii poti lasa colectia in pace, pentru ca are o “casa” perfecta pentru gazduire. 
Apropo de suruburi si piulite, un vis devenit realitate pentru orice barbat este sa aiba o trusa de scule de calitate, cu care practic poate face orice in casa. Ajuta-l sa isi vada visul cu ochii si bucura-l cu un cadou manly, exact pe gustul lui. Ca o recomandare, ii poti asocia trusa cu un pistol pneumatic, perfect pentru orice activitate intensa de bricolaj, care il poate tine mult timp ocupat cu treburile casei. 
Daca vrei sa ii faci de lucru si sa se ocupe de amenajarea balconului, venim imediat cu o idee super, un raft pentru depozitare, unde isi poate pune toate uneltele si trusele, lasand interiorul casei liber si fara sa te enerveze pe tine. Stim ca nicio femeie nu agreaza dezordinea, asa ca aceasta propunere este mai mult cu dedicatie pentru tine, nu prea el.  
Masina este febletea fiecarui barbat si orice problema atunci cand vine vorba de aceasta il deranjeaza si il indispune. In plus, ii place sa isi cumpere multe gadget-uri si instrumente pe care le depoziteaza in masina, pentru ca stie ca va avea nevoie de ele. Trusa de prim ajutor este nelipsita si daca stii ca nu o are in portbagaj, trebuie sa o comanzi pentru el. Utila, usor de depozitat si foarte practica, trusa il scoate din orica incurcatura. Adauga colectiei un cric manual si o pompa pentru combustibil, care trebuie sa il insoteasca mereu in caz de probleme sau daca porneste la drum lung. Last but not least, ajuta-te pe tine si fa-i cadou un suport pentru anvelope, ideal pentru manevrarea rapida a anvelopelor atunci cand doreste sa le schimbe. In acest fel nu trebuie sa iti mai fie mila de el atunci cand il vezi cum impinge la ele, cu ajutorul acestui suport le poate manevra in acelasi timp, scutind si timp si energie.
Produse ce te-ar putea interesa
Related articles

Home

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a putea utiliza listele de produse favorite.

Autentificare